Schouder Netwerk Zeeland

Schouderklachten zijn niet alleen pijnlijk, maar kunnen je ook erg beperken in je dagelijks leven. Daarom is het slim om bij schouderpijn een fysiotherapeut in te schakelen. De schouder is een zeer complex gewricht waarbij meerdere gewrichten samenwerken bij het uitvoeren van een beweging. Daarnaast zijn er meerdere pezen, spieren, gewrichtsbanden en kapsels die verantwoordelijk zijn voor de stabiliteit van de schouder. De complexiteit van dit gewricht kan bij een verstoring leiden tot veel verschillende soorten klachten. Gelukkig kan de fysiotherapeut een breed scala aan schouder gerelateerde klachten behandelen.

Ongeacht of u doorverwezen bent door een arts of niet, zal uw behandeling beginnen met een intake en een onderzoek. De therapeut zal samen met u het behandelplan bespreken.
De behandelingen zijn gericht op het verminderen van pijn, het verbeteren van de mobiliteit en het vergroten van de kracht en stabiliteit van de schouder. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende behandelmethoden, zoals mobilisaties, manipulaties en oefentherapie.

Binnen de praktijk is Davie onze schouderspecialist, hij is aangesloten bij het Schouder Netwerk Zeeland. Het Schouder Netwerk Zeeland bestaat uit een groep van fysiotherapeuten die als doel hebben de kwaliteit van de fysiotherapie rondom de schouder te optimaliseren.

Als onderdeel van het Schouder Netwerk hebben wij toegang tot de meest actuele kennis en expertise op het gebied van schouderklachten. Hiernaast is er ook een nauwe samenwerking met andere hulperveleners, zoals orthopeden, huisartsen, collega Schouder Netwerk therapeuten, traumachirurg etc. om de beste zorg te bieden.

Kijk voor meer informatie op www.snzeeland.nl

logosnz

Contact

Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Voer a.u.b. een geldig onderwerp in.
Voer a.u.b een geldig bericht in.
Vink a.u.b. de captcha aan.