Nieuws van Fysiotherapie Westkapelle

Einde dienstverband Rosanne

Spijtig genoeg hebben we donderdag 22 februari afscheid genomen van onze collega Rosanne die na 2 jaar verzuim helaas niet meer terugkeert bij ons in het mooie vak fysiotherapie. 

We willen Rosanne de afgelopen jaren heel erg bedanken wat ze voor de praktijk en voor ons als collega's heeft gedaan.

We gaan een zeer aangename en leuke collega kwijt raken die we zeer zullen missen.

Veel succes met wat de toekomst voor je gaat brengen.

 

 

OPGELET! Wanneer u verzekerd bent bij CZ en behandeld wordt voor COPD heeft u van de week mogelijk een brief ontvangen. Hierin wordt vermeld dat vanaf 2024 COPD behandelingen alleen vergoed worden als je onder behandeling bent bij een fysiotherapeut die aangesloten is bij het Chronisch Zorgnet.

Daarnaast hebben wij ook vernomen dat patiënten bericht hebben ontvangen waarin wordt vermeld dat u behandeld bent door een fysiotherapeut die niet bij het Chronisch Zorgnet is aangesloten. Dit laatste deel is onjuist, onze praktijk is aangesloten bij het Chronisch Zorgnet. 

 chronzgn.png - 5,12 kB

 

Red Modern Illustration Merry Christmas Landscape Card

Openingstijden tijdens de feestdagen 

Op 25, 26, en 27 december (1e, 2e en 3e kerstdag) en 1 januari (Nieuwjaarsdag) is de praktijk gesloten.

 

Overeenkomst zorgverzekeraars 2024

Vanaf november heeft u waarschijnlijk weer de nieuwe zorgverzekeringspolissen ontvangen van uw zorgverzekeraar. De landelijke trend die hier zichtbaar is houdt in dat de premie weer iets omhoog is gegaan en dat de vergoeding voor fysiotherapie nog verder wordt uitgekleed in de aanvullende verzekering. Een trend die we de komende jaren vermoedelijk steeds meer gaan tegenkomen helaas.

Subcategorieën

Pagina 1 van 5