Nieuws van Fysiotherapie Westkapelle

Gewijzigde openingstijden feestdagen

Met de naderende feestdagen van de komende weken zijn de openingstijden van de praktijk anders dan u van ons bent gewend. Lees hier verder voor het overzicht van de afwijkende openingstijden

Beperkte bereikbaarheid Praktijk

Per 1 maart zijn de volkstuinen die achter de praktijk gelegen zijn officieel overgegaan naar de Jan Campertstraat.
Met als gevolg dat de gemeente per 4 maart begonnen is met opruimen van de nog reeds aanwezige schuren, kassen en betimmeringen ed.

Hiervoor heeft de Gemeente Veere het primaire wandelpad naar de praktijk vol gelegd met metalen rijplaten.
We willen daarom iedereen aanraden om het wandelpad via de zijkant van de praktijk te gebruiken (aan de kant van de sporthal).
Modder en overige nattigheid kunnen voor een gladde en gevaarlijke siutatie voor iedereen die er lopend, fietsend of met de scootmobiel overheen gaat.

Einde dienstverband Rosanne

Spijtig genoeg hebben we donderdag 22 februari afscheid genomen van onze collega Rosanne die na 2 jaar verzuim helaas niet meer terugkeert bij ons in het mooie vak fysiotherapie. 

We willen Rosanne de afgelopen jaren heel erg bedanken wat ze voor de praktijk en voor ons als collega's heeft gedaan.

We gaan een zeer aangename en leuke collega kwijt raken die we zeer zullen missen.

Veel succes met wat de toekomst voor je gaat brengen.

 

 

OPGELET! Wanneer u verzekerd bent bij CZ en behandeld wordt voor COPD heeft u van de week mogelijk een brief ontvangen. Hierin wordt vermeld dat vanaf 2024 COPD behandelingen alleen vergoed worden als je onder behandeling bent bij een fysiotherapeut die aangesloten is bij het Chronisch Zorgnet.

Daarnaast hebben wij ook vernomen dat patiënten bericht hebben ontvangen waarin wordt vermeld dat u behandeld bent door een fysiotherapeut die niet bij het Chronisch Zorgnet is aangesloten. Dit laatste deel is onjuist, onze praktijk is aangesloten bij het Chronisch Zorgnet. 

 chronzgn.png - 5,12 kB

 

Red Modern Illustration Merry Christmas Landscape Card

Subcategorieën

Pagina 1 van 6