Nieuws van Fysiotherapie Westkapelle

Aanscherping coronamaatregelen in de praktijk

Negatieve test nodig n.a.v. bezoek afgelaste kermis Westkapelle

Vanaf woensdag 14 juli zijn er al meerdere afzonderlijke afspraken van cliënten afgezegd omdat de zoon en/of dochter positief is getest op corona.

Bij navraag bleek dat in al deze gevallen er afgelopen weekend een bezoek is geweest in en om diverse horeca en "zuipketen" als gevolg van de afgelaste kermisactiviteiten.

In navolging hiervan hebben we besloten de preventieve coronamaatregelen aan te scherpen in de praktijk. Dit om de veiligheid van cliënten en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen.

Corona update harde lockdown

De toespraak van 14 december door minister-president Rutte heeft geen gevolgen voor de openstelling van de praktijk. Hierin werd de harde lockdown aangekondigd waarbij vele winkels en bedrijven de deuren moeten sluiten vanaf 15 decemer. Voor onze praktijk geldt deze gedwongen sluiting niet. 

Openingstijden tijdens de feestdagen

Donderdag 24 december sluit de praktijk om 15.00 uur.
Op vrijdag 25 december(1e kerstdag), donderdag 31 december(Oudejaarsdag) en vrijdag 1 januari (Nieuwjaarsdag) is de praktijk gesloten.

Tussen de feestdagen is de praktijk van maandag tot woensdag geopend volgens de reguliere openingstijden.

Alvast fijne dagen toegewenst namens het hele team!

Overeenkomst zorgverzekeraars 2021

In november heeft u mogelijk de nieuwe zorgverzekeringspolissen ontvangen van uw zorgverzekeraar. De landelijke trend die hier zichtbaar is houdt in dat de premie weer iets omhoog is gegaan en dat de vergoeding voor fysiotherapie nog verder wordt uitgekleed in de aanvullende verzekering. Een trend die we de komende jaren vermoedelijk steeds meer gaan tegenkomen helaas.

Fysiotherapeutische Zorg tijdens corona 

Door de coronacrisis hebben we de laatste maanden gewerkt volgens de voorzorgsmaatregelen en protocollen van de RIVM en onze beroepsgroep KNGF. Als gevolg hiervan is de werkwijze m.b.t. aanmelding en binnenkomst veranderd. Ook de inrichting van de praktijk is hierop aangepast. Om alvast een indruk te krijgen hoe dit eruit ziet hebben we een aantal foto's gemaakt van een aantal veranderingen in de inrichting van de praktijk. 

Klik verder om de  procedure en voorzorgsmaatregelen die we hanteren te lezen.

Pagina 1 van 3