Ademhalings- en ontspanningstherapie

Spanning is nodig om te kunnen functioneren. Gezonde stress bestaat. Denk aan spanning voor een sollicitatiegesprek, examen of presentatie. Maar stress kan ook heel ongezond zijn. Deze negatieve stress ontstaat wanneer uw omgeving meer van u vraagt, dan dat u op dat moment aan kunt.

Een teveel aan spanning belemmert de prestatie en kan uiteindelijk resulteren in klachten van het bewegingsapparaat. Te lang en te veel stress, zorgt voor vervelende klachten. Bewust ontspannen kan het functioneren in het dagelijks leven verbeteren. Tevens kan het helpen bij het verminderen van psychische en lichamelijke klachten en zodoende de gezondheid verbeteren. 

Met ademtherapie wordt de adembeweging weer natuurlijk en ontspannen. Met ontspanningstherapie wordt u zich bewust van de spanningen die u voelt én leert u daarmee om te gaan. Door het combineren van deze therapieën, leert u de spanning zelf te regelen: via aandacht, voorstelling, houding, beweging en ademhaling. Daarmee ontdekt u, of een probleem samenhangt met een onnodig verhoogde spanning. U leert deze te verminderen, waardoor u uw klachten kunt laten verdwijnen.

pexels photo 414178

Contact

Voer a.u.b. een geldige naam in.
Voer a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Voer a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
Voer a.u.b. een geldig onderwerp in.
Voer a.u.b een geldig bericht in.
Vink a.u.b. de captcha aan.