Fysiotherapie in 2019

Contracten met alle verzekeraars

Allereerst wensen wij u namens alle therapeuten een gelukkig en gezond nieuwjaar toe! Graag willen wij u het volgende laten weten met betrekking tot fysiotherapie.

Ook voor het komend jaar heeft de praktijk contracten gesloten met bijna alle zorgverzekeraars. Bijna alle behandelingen zullen door uw verzekeraar worden vergoed.
Ondanks de onvrede binnen de begroepsgroep fysiotherapie over de "wurgcontracten" die we aangeboden krijgen, en de magere verloning voor de behandeling hebben we na lang wikken en wegen toch getekend. Hetzij onder protest. Het komende jaar zal nauw gekeken worden of er voor het jaar 2020 ook nog contracten met "alle" zorgverzekeraars afgesloten gaan worden. 

Recent kwam in het RTL nieuws van vrijdag 28 december fysiotherapie aan bod in verband met deze kwestie. U kunt dit terugkijken in het volgende filmpje vanaf 10:39.

Wilt u meer op de hoogte blijven van de ontwikkelingen tussen fysiotherapie en de zorgverzekeraars dan raden wij u aan om de website van de Actiegroep Fysiotherapie of hun Facebookpagina te bekijken.