Fysiotherapeutische Zorg tijdens corona

Door de coronacrisis hebben we de laatste maanden gewerkt volgens de voorzorgsmaatregelen en protocollen van de RIVM en onze beroepsgroep KNGF. Als gevolg hiervan is de werkwijze m.b.t. aanmelding en binnenkomst veranderd. Ook de inrichting van de praktijk is hierop aangepast. Om alvast een indruk te krijgen hoe dit eruit ziet hebben we een aantal foto's gemaakt van een aantal veranderingen in de inrichting van de praktijk. 

De volgende voorzorgsmaatregelen zijn momenteel van kracht in onze praktijk:

- Wanneer u klachten heeft en u een afspraak met de fysiotherapeut wilt maken dan kunt u telefonisch, per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het online inschrijfformulier contact met ons opnemen.

- Voorafgaand aan uw afspraak wordt u door de therapeut gescreend. Er worden enkele triage vragen gesteld gericht op de aanwezigheid van corona gerelateerde symptomen.
Als deze vragen allen met "nee" zijn beantwoord dan kan de afspraak doorgaan. Is er minimaal 1 vraag met "ja" beantwoord of is er enige sprake van twijfel dan wordt de afspraak geannuleerd.

- Tijdens de behandeling in de behandelkamer draagt de therapeut een mondmasker. Wij adviseren onze patienten dit ook te doen. Kinderen jonger dan 13 jaar zijn hiervan uitgezonderd

- Bij behandelingen in de oefenzaal waar de 1,5 meter gewaarborgd kan worden hoeft geen mondmasker gebruikt te worden.

- Heeft u een afspraak kom dan maximaal 5 minuten voor de aanvangstijd van uw afspraak op de praktijk.

- Tussen iedere behandeling wordt de behandelmateriaal gedesinfecteerd en gereinigd.

Heeft u naar aanleiding van deze voorwaarden aanvullende vragen neem dan contact op via 0118-571384, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of laat een bericht achter via de contactpagina op onze site.
Onze praktijk is alleen toegangkelijk op afspraak. Dit om de verkeerstromen in de praktijk zoveel mogelijk te scheiden en tot een minimum te beperken.

 

Graag tot ziens!